U bevindt zich hier : Startpagina » Wie is Iris Troost van Yoga Pada

Wie is Iris Troost van Yoga Pada

Iris Troost, yogadocente te Alphen aan den Rijn

Initiatiefneemster van de Yoga Pada is Iris Troost,
Sinds 2004 houdt zij zich bezig met  studies van de Oosterse filosofie of denkwereld.
In 2009 heeft ze de Iyengar Yoga opleiding met succes afgerond. Deze studie  studeerde  zij af met een scriptie over stress en gezondheidsklachten en wat yoga daarbij kan betekenen. Ze is daardoor gespecialiseerd in dit onderwerp.

Op dit moment is zij  als wellness specialiste werkzaam bij Beauty Parts, een exclusief schoonheidsinstituut. Ze is daardoor in staat je verder te helpen op weg naar vitaliteit en gezondheid en kracht in lichaam en geest.
De door yoga bereikte innerlijke rust vormt een goede basis voor uiterlijke schoonheid.

Iris Troost laat je zien en voelen hoe je lichaam en geest  zich sterk kunnen ontwikkelen. Je wordt  flexibel en bewust van jezelf, je lichaam en de wereld om je heen. Dit leidt tot een verbetering van de algehele conditie; stress en welvaartsklachten verdwijnen. Je concentratie verbetert, reactie- en aanpassingsvermogen nemen toe. Je leert je bewustzijn ontdekken en benutten, je lichaam te ontwikkelen in kracht, balans en souplesse. Je leert weer nieuwsgierig te zijn en zo ontvankelijk als een kind.

Het gevolg zal zijn dat je meer energie en harmonie ervaart en meer van het leven kunt genieten. Het leven overkomt je niet meer – je lééft!