U bevindt zich hier : Startpagina » Yoga massage

Yoga massage

Yoga massage bij Yoga Pada Alphen aan den Rijn

Yogamassage is een spirituele vorm van een lichaamsbehandeling, welke oorspronkelijk uitgevoerd werd door boeddhistische monniken en verkreeg zodoende een heilige status.
Deze vorm van massage onderga je volledig gekleed en vind plaats op de grond. 

Het is een gerespecteerde vorm van yoga. Omdat de masseur je spieren strekt, en jezelf ‘niets’ doet, kun je vanuit een diepe, meditatieve ontspanning de yoga oefeningen ondergaan. Hierdoor werken de strekkingen beter door en ontstaat er meer ruimte in de lichaamsdelen die behandeld worden. Natuurlijk profiteer je als gemasseerde niet alleen van de uitwerking van de strekkingen, maar ontvang je tegelijkertijd een liefdevolle, ontspannende massage, om het beste in jezelf te laten ontwaken.

Tijdens de massage worden energiebanen geopend en gestagneerde energie (oorzaak van spanningen en lichaamsklachten) kan weer vrij gaan stromen.

De aanraking gebeurd met liefdevolle aandacht, waardoor er een diep helend proces in gang wordt gezet, die zowel lichamelijk als mentaal vaak nog dagen lang voelbaar is.

Je gewrichten worden soepeler, je immuunsysteem versterkt, botten verstevigen zich, je bloedsomloop en het lymfesysteem worden gestimuleerd. Hierdoor kunnen chronische vermoeidheid, hoofdpijn, nek- en rugklachten door Yogamassage worden verholpen.

Door de massage regelmatig te ondergaan, hierbij kan je denken aan 1 maal per week of 1 maal in de twee weken, verdwijnen beginnende klachten,wordt het lichaam soepeler en de weerstand groter. 

 

 


Herbel Stress Reliëf

In het verre oosten gebruiken ze traditionele Ayurvedische, Chinese en Thaise massagetechnieken, die door de eeuwen heen hun werking hebben bewezen!. Al deze bijzondere technieken zijn gebundeld in het Herbal Stress Reliëf, een fantastische ontspannende behandeling van gelaat, hals, decolleté en voeten! In de Herbal Stress Reliëf wordt gebruik gemaakt van warme kruiden bundels die krachtige ingrediënten bevatten welke een grote invloed uitoefenen op lichaam en geest. In een prachtige balans tussen de componenten warmte, kruiden en Oosterse massagetechnieken worden lichaam en geest uitgenodigd te ontspannen, te ontgiften, te revitaliseren en te verjongen. Deze veelomvattende technieken van de Herbal Stress Reliëf bestaat uit oliemassage, stempelmassage en drukpuntmassage. De inspannende Oriëntaalse rituelen doen denken aan een ontdekkingsreis van warmte, geuren en weldadige oliën.

Lomi Lomi massage

Dit is een weldadige vorm van massage, vol warmte, energie en gratie. De Lomi Lomi massage wordt uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen. Degene op de massagebank wordt behandeld met warme olie en ervaart lange ritmische vloeiende strijkingen over het hele lichaam. Tijdens de behandeling wordt het lymfesysteem geactiveerd en gereinigd, de bloedsomloop gestimuleerd, en de spieren zodanig behandeld zodat stress en overbelasting kunnen worden losgelaten. De Lomo Lomi massage heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen. De energie stroomt naar elke plek in het lichaam, waardoor de gezondheid wordt gestimuleerd. U wordt mee genomen op de ritmische bewegingen van de Hawaiaanse natuur!